Afbeeldingen


DE WATERVILLA’S
De watervilla’s zijn zeer ruim opgezet, met een vloeroppervlakte van ca. 200m2. De huizen zijn ontworpen voor deze unieke plek, en sluiten dan ook perfect aan bij de waterrijke omgeving. De landelijke rustieke sfeer wordt benadrukt door de rieten kap, passend kleurgebruik en grote raampartijen.

Het water uit de bestaande haven wordt doorgetrokken, zodat alle huizen aan het water komen te staan. De brug die hierbij gerealiseerd wordt heeft een hoogte van 1,5 meter. Sloepen en open zeilboten met gestreken mast kunnen dus aanmeren bij het huis. Voor grotere schepen kan met korting een ligplaats in de haven gereserveerd worden.

INTERIEUR
Recreatiepark Idskenhuizen heeft er bewust voor gekozen om de villa’s nog niet in te richten. Zo heeft u zelf de volledige keuze om het interieur van uw nieuwe huis naar eigen smaak vorm te geven. Hiervoor zijn met zorg uitgekozen interieurpakketten samengesteld. Deze zijn zeer divers, en bieden voor ieder een smaakvolle keuze, maar toch enige uniformiteit voor de verhuur.  Indien u niet gaat verhuren, kunt u uiteraard de inrichting geheel zelf bepalen. Ook voor de keuken geldt een soortgelijke regeling.  Voor het sanitair is een stelpost opgesteld van €4.500,- per badkamer waarvoor u uit een aantal varianten kunt kiezen. Indien u een luxere badkamer wenst dan de standaard vorm, is dit mogelijk in overleg.