De Woningen


17146 - artist impression - interieur (1)17146 - artist impression - havenDE WONINGEN

Op de begane grond is een zeer ruime,  zonnige woonkamer gesitueerd, die een geheel vormt met de royale eetkeuken, het terras en de tuin. Deze woon/eetkamer is 60m2, en biedt dus ruimte aan de hele familie. De voorzijde van de woonkamer is voorzien van grote raampartijen, met in het midden een schuifpui. Zo loopt u zo vanuit uw woonkamer de tuin in.  Verder vindt u op de begane grond een ruime entree, een functionele bijkeuken en het eerste toilet. De verdieping bereikt u door middel van een dichte vurenhouten trap. Door de dakramen komt hier veel licht naar binnen. De verdieping telt drie ruime slaapkamers, een royale badkamer en voldoende opberg ruimte.

Dan is er een slaapkamer plus tweede badkamer op de begane grond. Ook is er de mogelijkheid om op de verdieping één slaapkamer op te offeren om zo een extra grote badkamer, sauna of andere wellness-faciliteiten te realiseren.

BERGING
Naast de woning wordt een ruime berging gerealiseerd van hout met een betonnen ondervloer en met zwarte dakpannen bedekt.  Alle ruimte voor bijvoorbeeld uw tuinmeubilair, fietsen of opblaasboot.

TUIN
Het water reikt niet alleen tot aan het park, maar loopt er doorheen. De elf nieuwe woningen staan dus allemaal aan het water en krijgen een eigen hardhouten aanlegsteiger. Door de ruime groenvoorzieningen zit u lekker beschut in uw eigen tuin.